Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@13:21:57 GMT

خروش«سلام فرمانده» از جوار حرم امام حسین(ع) تا مقر سابق داعش+فیلم

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۰۷۱۴۴

خروش«سلام فرمانده» از جوار حرم امام حسین(ع) تا مقر سابق داعش+فیلم

‍‍‍‍‍‍

نسخه عربی سلام فرمانده در شهرهای مختلف عراق در حال اجراست و نه تنها کودکان و نوجوانان بلکه سایر افراد از شیعه و سنی تا عرب و کُرد در این کشور کنار یکدیگر جمع شده و نوای سلام یا مهدی (عج) سر می‌دهند.

به گزارش مشرق، سلام فرمانده که در ایران سروده و اجرا شد، در مدت کوتاهی در سطح جهان مورد استقبال قرار گرفت و حتی نسخه بحرینی و لبنانی آن نیز در کشورهای گوناگون با حضور کودکان و نوجوانان اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای سلام یا مهدی (عج) در کربلا

در کشور عراق نیز سرود سلام فرمانده این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته و به نوعی کودکان عراقی در هر گوشه و کناری این سرود را زمزمه می‌کنند؛ تا جایی که در روزهای گذشته این سرود در بصره، ناصریه، بغداد و موصل اجرا شده است.

اجرای سلام فرمانده در باب القبله حرم امام حسین (ع)

در روزهای اخیر خواننده بحرینی سرود سلام فرمانده که به عنوان «سلام یا مهدی» شناخته می‌شود، با حضور در عراق، جوانان و نوجوانان شهرهای مختلف این کشور را دور هم جمع کرده و نوای سلام یا مهدی سر می‌دهد.

بر همین اساس، نسخه عربی سلام فرمانده در حرم امام حسین علیه‌السلام اجرا شد و جمعی از زائران و خادمان حرم حسینی با کودکان همراه شده و سلام فرمانده را اجرا کردند.

اجرای نسخه عربی سلام فرمانده در جوار مقام حضرت مهدی (عج) در کربلا

پس از آن در جوار مقام حضرت مهدی (عج) در کربلا، کودکان و نوجوانان عراقی نوای سلام یا مهدی (عج) سردادند و با امام زمان (عج) تجدید پیمان کردند.

علاوه بر این، در «طوزخرماتو» که قومیت‌های مختلفی از ترکمان، کردها و اعراب حضور دارند، سرود سلام فرمانده اجرا شد و نه تنها و کودکان و نوجوانان، بلکه افراد بزرگسال نیز با در دست داشتن تصاویری از شهدای مقاومت، این سرود را هم‌خوانی کردند.

اجرای نسخه عربی سلام فرمانده در مقر سابق داعش

طوزخرماتو یکی از شهرهای استان صلاح الدین است که در برهه‌ای به عنوان مقر داعش شناخته می‌شد، اما با کمک نیروهای مقاومت این منطقه از داعش پاکسازی و اکنون در امنیت کامل است.

نکته جالب در اجرای سرود سلام فرمانده در طوزخرماتو عراق این است که بیشتر مردم این شهر از اهل سنت هستند. اما با توجه به علاقه بسیاری از مردم این شهر به خاندان پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله، همه افراد بدون توجه به مذهب و قومیت، کنار هم جمع شده و سرود سلام فرمانده را خواندند و سرود سلام فرمانده وحدت مسلمانان عراق را بار دیگر به نمایش گذاشت.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت حسین علیه السلام استان صلاح الدین عراق داعش کربلا سلام فرمانده خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت نسخه عربی سلام فرمانده سرود سلام فرمانده کودکان و نوجوانان سلام یا مهدی اجرا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۷۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • برپایی دو رویداد در باغ هنر برای کودکان و نوجوانان
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند